Corona...

Corona: we zijn niet door het virus getroffen.

Corona heeft ons nog niet getroffen. Een aantal collega's heeft zich in de afgelopen tijd laten testen en gelukkig was de uitslag iedere keer geruststellend: 'negatief'; geen Corona. Dat is iedere keer een geruststelling. Het testen 'houdt ons scherp' waardoor we er als team op toe blijven zien de noodzakelijke maatregelen in acht te blijven nemen.

Maar:

Corona: 't Kromhout wordt wel getroffen door de Corona maatregelen.

De t.g.v. Corona maatregelen opgelegde sluiting van het restaurant begint zijn tol te eisen. 't Kromhout opende juni 2020 haar deuren. Dat betekent dat de verschillende steunmaatregelen niet (of nog niet) op ons van toepassing zijn. 'Ondernemersrisico', heet dat. Daar kun je wat van vinden, maar het is niet anders.

De verplichte sluiting van het restaurant die 13 oktober jl. werd afgekondigd trof ons. We lieten ons niet uit het veld slaan en presenteerden 'Uit eten Thuis' en 'Take Away' als alternatieve omzetbron. Maar de effecten van de lockdown werken inmiddels zo ver door dat we het concept 'Uit eten Thuis' m.i.v. 24 januari (voorlopig) hebben moeten staken. Dat deden we, bijna letterlijk, met pijn in ons hart. Temeer omdat we, zonder uitzondering, lovende reacties kregen op wat we durfden te ondernemen.

We zijn doende mogelijkheden te bekijken het 'Uit eten Thuis' concept in een aangepaste vorm wellicht toch nog te kunnen handhaven. Hierover informeren wij u zodra dat mogelijk is.

Vanaf 1 februari is onze keuken op dinsdag, vrijdag, zaterdag & zondag geopend voor 'Take Away', van 16:00 tot 20:00 uur. Bestellingen kunnen op deze dagen telefonisch (0575-743003) worden gedaan vanaf 10:00 uur, of via email: info@gastrobarkromhout.nl. Maar onze webwinkel is 24/7 geopend voor het plaatsen van bestellingen!

Maar we laten ons hoofd niet hangen. We weten hoezeer u de heropening van 't Kromhout op prijs stelde en we weten hoe u er naar verlangt komende zomer ons terras te komen bezoeken. En op onze beurt verlangen wij ernaar u dan weer van dienst te kunnen zijn. Via onze website en social media houden we u verder op de hoogte en danken u voor uw begrip.

Hartelijke groet,

Team Kromhout.